Дружество АНГРО има дългогодишен опит в търговия със строителни материали. Фирмата е създадена 1991г. Ние предлагаме широка гама от продукти и поддържаме големи складови наличности от тях. При нас са заведени над 20 000 артикула.

Разполагаме с търговска и складова площ от над 26 000 кв.м., с адрес: гр. София, бул. „Европа“ 114, с вход и от към бул. „Панчо Владигеров“.

Дружество АНГРО разполага с голям автопарк с леки автомобили, бордови камиони, самосвали, камиони с кранове / до 22 м. височина на повдигане/, които помагат за бързото обслужване на клиентите. Ние имаме добре разработен логистичен отдел, отговарящ за точното и навременното доставяне на строителните материали.

Добрата практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологични решения, сътрудничество с партньори с високи критерии за качество. Цените на нашите стоки и услуги са атрактивни.

Официален дистрибутор сме на водещи производители в областта на строителството и разполагаме с голям асортимент от произвежданите от тях стоки.

Дружество АНГРО притежава ЗАВОД ЗА СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ и два ЗАВОДА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА EPS. В тях има внедрени сертифицирани системи за управление на качеството.

ISO 9001:2015 – Сертифицирана система за управление на качеството.
Международният стандарт ISO 9001:2015 определя изискванията на система за управление на качеството, когато една организация трябва да докаже своята способност, постоянно да доставя продукт, съответстващ на изискванията на клиента и на приложимите нормативни актове, създадени от законодателен орган или от друг овластен орган. Ние се стремим да увеличаваме удовлетвореността на своите клиенти чрез ефикасно прилагане на системата и чрез непрекъснато подобряване на системата.

ЗАВОД ЗА СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ

През 2008г. открихме завод за производство на строителни материали. Намира се в с. Гурмазово, на 10км. от гр. София. Благодарение на работата с водещи доставчици на суровини и химия, успяваме да предложим на своите клиенти материали с най-високо качество.

Към днешна дата имаме много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна. Работим с над 300 дистрибутори в България.

ЗАВОД ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА EPS

В края на 2017г. закупихме два завода за производство на пенополистирол – EPS. Единият се намира в село Григорево, община Елин Пелин, а другият в град Нови Пазар, област Шумен.