Пистолети за силикон и монтажни лепила

Начало / Продукти / Инструменти / Пистолети за силикон и монтажни лепила
  • Пистолет за силикон - метален

  • Пистолет за силикон - метален

  • Пистолет за силикон TOPEX - метален

  • Пистолет за силикон TOPEX - пластмасов

  • Пистолет за полиуретанов уплътнител - Sika

  • Пистолет за полиуретанов уплътнител - SOUDAL

  • Пистолет за полиуретанова пяна

  • Пистолет за полиуретанова пяна - Decorex