За нас

Начало / За нас
За компанията

Фирма АНГРО е създадена през февруари 1991г.

 

АНГРО е водещ прозводител в областта на продукти за строителството.

 

Иновационните технологии са сигурна гаранция за успеха на цялото производство и на крайните продукти.

 

Продуктите на АНГРО отговарят на съответните национални и европейски стандарти.

АНГРО е наясно с желанията и потребностите на своите КЛИЕНТИ.

 

АНГРО се стреми да представи на своите КЛИЕНТИ и ПАРТНЬОРИ : високо качество, лоялност и отговорност.

 

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

Обща информация:


Уебсайтът www.angrobg.com  е собственост на „АНГРО ТРЕЙД“ ООД.

 

„АНГРО ТРЕЙД“ ООД е дружество с ограничена отговорност, осъществяващо дейност, свързана с производство и търговия със строителни, промишлени стоки и други търговски операции, включително проектиране, строителство и ремонт на сгради, товарни и транспортни услуги в страната и в чужбина, вътрешна и външна търговия, комисионна търговия, посредничество и други услуги.

 

Във връзка с влизането в сила на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физически лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46 ЕО, ние се ангажираме да Ви информираме как събираме и използваме Вашите лични данни чрез нашия уебсайт.

 

Кои Ваши лични данни събираме?


По-долу са описани видовете лични данни, които събираме, когато посещавате нашия уебсайт, целите, за които ги обработваме, както и законовата предпоставка за обработването им.

 

Видове лични данни:

 • Име;
 • Телефон;
 • Имейл адрес.

 

*При изпращане на запитване чрез нашата форма за контакт, Вие може да предоставите и други лични данни , които не са необходими за целите на запитването. Ние ще обработваме само тези лични данни, които са ни необходими, за да отговорим на Вашето запитване. Информацията, която не ни е необходима, ще бъде унищожена.

 

Цели, за които събираме посочените по-горе лични данни:


 • Когато ни предоставяте личните си данни чрез формата за контакт в нашия уебсайт, ние ги обработваме, за да отговорим на всички запитвания, които имате по отношение на предлаганите от нас продукти и/или услуги.

 

Законова основа за обработване на посочените по-горе лични данни:


 • Преддоговорни отношения: обработването е необходимо във връзка с предприетите от Вас стъпки по сключване на договор с нас;
 • Законово задължение: обработването е необходимо при постъпило искане от Ваша страна относно упражняване на правата Ви по Регламент (ЕС) 2016/679. В тази хипотеза ние сме задължени да отговорим на искането Ви.

 

Видове лични данни:


 • Интернет протокол (IP) адрес

 

Цели, за които събираме посочените по-горе лични данни:


 • За да поддържаме нашия уебсайт;
 • За да гарантираме сигурността на Вашите лични данни;
 • За да гарантираме непрекъснатата сигурност и функциониране на нашия уебсайт, включително за защита срещу Кибер престъпления.

 

Законова основа за обработване на посочените по-горе лични данни:


 • Легитимен интерес във връзка с посочените по-горе цели.

 

Как събираме Вашите лични данни?


Ние обработваме само предоставените от Вас лични данни. Ние събираме лична информация за Вас, както следва:

 

 • Директно от Вас, например като поискате оферта или изпратите запитване, чрез формата за контакт; или
 • Косвено от Вас, например когато посетите нашия уебсайт.

 

Отказ от предоставяне на лични данни


Вие контролирате информацията, която ни предоставяте. При отказ от Ваша страна да предоставите необходими за осъществяване на преддоговорни отношения лични данни, ние няма да имаме възможност да се свържем с Вас и съответно няма да можем да отговорим на Ваше запитване.

 

Вие винаги можете да контролирате информацията си. Ако не искате да получите подробности за нашите продукти и услуги, ние ще уважим Вашето желание. Имайте предвид обаче, че ако не ни дадете определена ключова информация, няма да можем да се свържем с Вас.  

 

Промяна на целите, за които използваме Вашите лични данни

 

При необходимост от обработка на Вашите лични данни за цели, различни от описаните в настоящата политика, Вие ще бъдете предварително информирани, а когато е необходимо съответната обработка ще се осъществи след Вашето съгласие.

 

Споделяне на личната Ви информация

 

Ние споделяме Вашите лични данни с други физически или юридически лица, когато:

 

 • това е законово изискване;
 • това е необходимо за функционирането на този уебсайт (като например с дружеството доставчик на хостинг услугата); или
 • имаме легитимен интерес да го направим (като например упражняване на правни претенции).

 

Ние не разрешаваме на нашите доставчици на услуги да използват Вашите лични данни за собствена цел. Ние им позволяваме да обработват само Вашата лична информация:

 

 • за конкретни цели; и
 • в съответствие с нашите инструкции.

 

Сигурност и защита на Вашата лична информация

 

„АНГРО ТРЕЙД“ ООД е въвело подходящи мерки за сигурност, за да се предотврати случайно изгубване, използване, достъп по неразрешен начин, промяна или разкриване на Вашите лични данни. Ние сме ограничили достъпа до Вашите лични данни само до тези служители и контрагенти , които имат „нужда да знаят“. Те ще обработват Вашите лични данни само по нашите указания и са задължени да пазят поверителност. Също, създадохме и внедрихме процедури за справяне с всяко евентуално нарушение на сигурността.

 

Срок, в рамките на който ще се съхраняват личните Ви данни

 

Ние съхраняваме Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали.

 

Актуалност на личната Ви информация

 

Ние се стремим да поддържаме личната информация, която съхраняваме за Вас, точна и актуална.

 

Упражняване на Вашите права

 

Вие имате право да поискате:

 

 • Достъп до личната Ви информация. Вие имате право да получите потвърждение дали обработваме Ваши лични данни и ако това е така – да получите достъп до данните;
 • Коригиране на личните Ви данни. Вие имате право да поискате коригирате на всяка непълна или неточна информация, която държим за вас;
 • Изтриване на Вашите лични данни. Вие можете да изискате от нас да изтрием Вашите лични данни, които съхраняваме, когато е налице някоя от предпоставките, залегнали в чл.17, пар. 1 от Регламент (ЕС) 2016/679.
 • Ограничаване на обработката на Вашата лична информация.  Вие можете да поискате ограничаване на обработването, когато е налице някоя от предпоставките, залегнали в чл. 18 от Регламент (ЕС) 2016/679. В тази хипотеза ние ще съхраняваме Вашите лични данни, но няма да ги обработваме занапред.
 • Преносимост на Вашите лични данни. Вие можете да получите Вашите лични данни, които ние обработваме, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или да пожелаете да ги прехвърлим на друг администратор ако обработването се основава на Ваше съгласие или договорно задължение.
 • Възражение срещу обработваните от нас Ваши лични данни.

 

Ако желаете да упражните някое от горепосочените права, ние може да поискаме допълнителна информация от Вас с цел потвърждаване на самоличността Ви. Това е мярка за сигурност, която гарантира, че личните Ви данни не се разкриват на никое лице, което няма право да я получи.

 

Вие имате и правото по всяко време да подадете жалба до надзорния орган на Република България - Комисия за защита на личните данни.

 

Актуализиране на Политиката за поверителност


Всички изменения и допълнения в настоящата политика за поверителност ще бъдат прилагани след публикуване на актуалното й съдържание на нашия уебсайт: www.angrobg.com

 

Контакти:

Администратор: „Ангро Трейд” ООД

Адрес: гр. Перник, ул. „Кракра“ 39, ет. 2, ап. 8

Телефон: 0700.42.000

Ел. поща: angroconsult@abv.bg

 

Отговорник по защитата на данните: Поля Дрончева

Адрес: 1390 София, бул. Европа 114

Телефон: +359.889.044340

Ел. поща: angro_tr@abv.bg

 

Комисия за защита на личните данни:

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Електронна поща: kzld@cpdp.bg

Интернет страница: www.cpdp.bg

 

МОЖЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ В ТЕЗИ ГРАДОВЕ

 

Априлово, Априлци, Ардино, Асеновград, Банско, Бели Извор, Берковица, Благоевград, Ботевград, Бяла, Бяла Слатина, Велико Търново, Велинград, Видин, Враца, Вълчедръм, Габрово, Гложене, Гоце Делчев, Гълъбово, Две Могили, Джебел, Димитровград, Добринище, Дряново, Дупница, Елин Пелин, Зверино, Земен, Златица, Златоград, Ивайловград, Ихтиман, Карнобат, Карлово, Козлодуй, Костенец, Кресна, Кубрат, Кърджали, Кюстендил, Левски, Литаково, Ловеч, Лом, Лясковец, Мадан, Мездра, Момчилград, Монтана, Мизия, Мусачево, Неделино, Нова Загора, Нови Хан, Оряхово, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Петрич, Пирдоп, Плевен, Пловдив, Първомай, Раднево, Радомир, Разград, Разлог, Рибарица, Роман, Ромча,  Рударци, Рудозем, Русе, Самоков, Сандански, Сапарева Баня, Саранци, Свиленград, Свищов, Своге, Севлиево, Селановци, Силистра, Симеоновград, Симитли, Скравена, Сливен, Стара Загора, Стражица, Съединение, Тетевен, Тополовград, Троян, Трявна, Угърчин, Харманли, Хасково, Хисаря, Церово, Челопечене, Червен Бряг, Ясен и др.